UMP lancar Buku Rukun Negara, Pancasila Ideologi dan Amalan - Syahira, Yahya (Malaysia Gazette, 2022)
KUANTAN – Buku Rukun Negara dan Pancasila Ideologi dan Amalan dilancarkan dalam Majlis Makan Malam sempena Wacana Serantau Rukun Negara – Pancasila di sini semalam.