UMP lancar buku Rukun Negara dan Pancasila Ideologi dan Amalan - Mimi Rabita, Abdul Wahit (UMPSA, 2022)
KUANTAN, 22 Ogos 2022 - Pengerusi Lembaga Pengarah Universiti Malaysia Pahang (UMP), Tan Sri Dato’ Sri Dr. Abdul Aziz Abdul Rahman melancarkan buku Rukun Negara dan Pancasila Ideologi dan Amalan terbitan Penerbit UMP dalam Majlis Makan Malam sempena Wacana Serantau Rukun Negara-Pancasila.