UMP pencabar baharu ragbi SUKIPT - Muhammad Riduan, Mohd.Hanafiah (Kosmo, 2022)
Skuad ragbi Universiti Malaysia Pahang (UMP) membuktikan mereka sebagai pendatang baharu yang perlu digeruni selepas menamatkan saingan di tempat keempat pada temasya Sukan Institusi Pendidikan Tinggi (SUKIPT) 2022 semalam.