Ibu sebak naik pentas terima ijazah arwah anak - Mohamad Shofi, Mat Isa (Utusan Malaysia Sdn. Bhd., 2022)
KUANTAN: “Berat hati hendak pergi ke majlis konvokesyen ini dan hendak duduk rumah saja bila teringat arwah.