Graduan UMP perlu bijak rebut peluang - Abi Musa - Asrol, Awang (Berita Harian, 2022)
KUANTAN: Graduan Universiti Malaysia Pahang (UMP) perlu bijak mengambil peluang seiring dengan keperluan semasa selain pembabitan dalam bidang keusahawanan serta pintar teknologi kerana ia bakal memberi nilai tambah kepada mereka.