96 peratus graduan UMP dapat pekerjaan - Norawazni, Yusof (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2022)
KUANTAN - [DIKEMAS KINI] Kadar kebolehpasaran graduan (GE) Universiti Malaysia Pahang (UMP) melepasi 96 peratus mendapat pekerjaan dan memenuhi kehendak majikan.