20 Pegawai TUDM tingkat kecekapan berbahasa Inggeris di UMP - Nor Salwana, Mohammad Idris (2022)
PAYA BESAR, 15 Ogos 2022 - Seramai 20 pegawai Tentera Udara Diraja Malaysia (TUDM) mengikuti latihan Let’s Fly High: Intermediate English for Officers (IEFO) yang dilaksanakan bersama Pusat Bahasa Moden (PBM) Universiti Malaysia Pahang (UMP) bagi memperkukuhkan bahasa Inggeris yang sinonim sebagai bahasa penerokaan pelbagai cabang ilmu dan merupakan bahasa komunikasi antarabangsa.