Mat Kilau dan Hasil Bumi Negara - Badhrulhisham, Abdul Aziz (2022)
Filem Mat Kilau yang meraih lebih dari RM80 juta hasil kutipan pawagam dalam masa lebih kurang sebulan tayangan, banyak membawa mesej-mesej yang penting dan bermakna dalam membangkitkan semangat patriotisme dalam kalangan masyarakat tempatan.