Bicara Perwira suntik semangat hargai perjuangan polis - Nor Salwana, Mohammad Idris (2022)
KUALA LUMPUR, 12 Ogos 2022 - Program Bicara Perwira bertajuk ‘Pengorbanan Polis Menentang Pengganas Komunis’ anjuran Universiti Malaysia Pahang (UMP) dengan kerjasama Polis Diraja Malaysia (PDRM) baru-baru ini yang berlangsung di Dewan Sultan Ahmad Shah Maktab PDRM Kuala Lumpur berjaya menyuntik semangat bagi golongan muda menghargai perjuangan polis dalam mempertahankan negara tercinta.