Jangan takut dan lari dari cabaran, rahsia kejayaan Thiew Jih Herng penerima Anugerah Canselor UMP - Safriza, Baharuddin; Nur Hartini, Mohd Hatta (2022)
PAYA BESAR, 6 Ogos 2022 – “Jangan takut dan jangan lari dari cabaran serta sentiasa menyambut ketibaannya kerana anda tidak mengetahui apa yang sebenarnya anda mampu capai,” kata Thiew Jih Herng, 25, yang merupakan graduan Ijazah Sarjana Muda (Kepujian) Kejuruteraan Awam, Universiti Malaysia Pahang (UMP).