Raikan kegembiraan berganda, graduan lalui detik cemas isteri sakit bersalin - Nor Salwana, Mohammad Idris (2022)
PAYA BESAR, 9 Ogos 2022 - Tiada siapa menduga keriangan mendapat skrol di atas pentas bertukar menjadi cemas apabila mendapat tahu isteri yang hadir sama di dalam dewan menyaksikan detik bersejarah ini tiba-tiba mengalami tanda sakit hendak bersalin.