Atlet Golf UMP Lee Jia Huey terima Anugerah Emas Universiti - Siti Nur Azwin, Zulkapri (2022)
PAYA BESAR, 6 Ogos 2022 - Bijak membahagikan waktu belajar merupakan faktor utama kejayaan penerima Anugerah Emas Universiti pada Majlis Konvokesyen Ke-16 Universiti Malaysia Pahang (UMP).