Tawar kepakaran, teknologi - Suliati, Asri (New Straits Times Press (M) Bhd., 2022)
UNIVERSITI Malaysia Pahang (UMP) melaksanakan penjajaran semula membabitkan pemerkasaan penyelidikan, inovasi industri dan pengkomersialan dari segi peningkatan keupayaan, kapasiti penyelidikan yang lebih dinamik serta proaktif.