Penuntut UMP tanam dua ribu keruin, meranti - Mohd Imran, Izzad (Fikrah Pahang Media & Event, 2022)
JERANTUT: Seratus lapan puluh penuntut Universiti Malaysia Pahang (UMP) terbabit dalam Program Kelestarian Alam Sekitar (Go Green Go Lively : UMPH & Forestry) di Hutan Simpan Tekam, di sini, hari ini.