Komunis tiada ruang muncul semula di Malaysia, PDRM sentiasa pantau - UMP, PNC (Agenda Daily, 2022)
Pemantauan berterusan oleh Cawangan Khas Polis Diraja Malaysia (PDRM) terhadap kegiatan dan tindak-tanduk pengikut fahaman komunisme dilihat berupaya mengekang kemunculan semula aktiviti berkenaan di dalam negara.