Tiada ruang kegiatan Komunis muncul semula dalam negara - Bernama, . (Pertubuhan Berita Nasional Malaysia, 2022)
Kuala Lumpur, 12 Ogos (Bernama) - Pemantauan berterusan dibuat Cawangan Khas Polis Diraja Malaysia (PDRM) terhadap kegiatan dan tindak tanduk pengikut fahaman komunisme dilihat berupaya untuk mengekang kemunculan semula aktiviti berkenaan di dalam negara.