Orang Melayu, Orang Asal Dan Pendatang Yang Diterima, Semuanya Rakyat Raja Melayu - Farouk, Rahim; Wan Ahmad Fauzi, Wan Husain (Demi Malaiu, 2022)
Susulan penulisan berkisar tajuk Pengasas Asalkan Bukan UMNO (ABU) Tersasar Maksud ‘Sekular’, penulis seterusnya bertanyakan kepada Datuk Profesor Madya Dr Wan Ahmad Fauzi Wan Husain, Pengasas Jurisprudens Watan yang berkhidmat di Fakulti Pengurusan Industri, Universiti Malaysia Pahang (UMP) berkenaan asas pembentukan dan sejarah negara Malaysia.