Kejayaan ibu bapa suntik semangat pelajar cipta kecemerlangan - Siti Nur Azwin, Zulkapri (Pertubuhan Berita Nasional Malaysia, 2022)
Kuantan, 6 Ogos (Bernama) - Kejayaan ibu bapa dalam bidang masing-masing menjadi pembakar semangat buat penerima Hadiah dan Anugerah Kecemerlangan pada Majlis Konvokesyen Ke-16 Universiti Malaysia Pahang (UMP), untuk belajar dengan tekun.