UMP diiktiraf di persada antarabangsa - Asrol, Awang (Berita Harian, 2022)
Kuantan: Universiti Malaysia Pahang (UMP) akan terus berusaha untuk mengungguli dalam bidang penyelidikan dan inovasi pada masa akan datang.