Kanser tidak halang Amira raih kejayaan penerima Anugerah Emas Universiti - Siti Nurfarmy, Ibrahim (2022)
PAYA BESAR, 6 Ogos 2022 – Diuji apabila disahkan menghidap Kanser Tisu Otot atau Rhabdomyosarcoma pada semester awal pengajian membuatkan Amira Abdul Talib, 29 merasakan ia telah menambah beban buat keluarga.