CEO MRC dinobatkan penerima Anugerah Profesional Pembelajaran Sepanjang Hayat - Siti Nurfarmy, Ibrahim (2022)
PAYA BESAR, 9 Ogos 2022 – Sentiasa mencabar diri melangkaui kemampuan dan mencari idea baharu tanpa berasa selesa dengan keadaan semasa menjadi rahsia kejayaan buat Ketua Pegawai Eksekutif MRC, Nor Hizwan Ahmad yang berjaya menamatkan Master Eksekutif Pengurusan Perniagaan dengan Purata Nilai Gred Kumulatif (PNGK), 3.86 sekali gus menerima Anugerah Profesional Pembelajaran Sepanjang Hayat – Program Profesional Eksekutif dalam Majlis Konvokesyen UMP Ke-16 baru-baru ini.