Farhana Saintis Alam Sekitar penerima Anugerah Pelajaran Diraja Pingat Jaya Cemerlang - Halizan, Mohmood; Nur Hartini, Mohd Hatta (UMPSA, 2022)
KUANTAN, 6 Ogos 2022 - Farhana Munirah Zainuri anak kepada pasangan Zainuri Mohd Shafar, 51 dan Zainatunakmar Abdul Manap, 49 ini merupakan anak sulung daripada tiga orang adik-beradik mencapai anugerah dekan setiap semester dan berjaya menamatkan pengajian Ijazah Sarjana Muda (Tenaga dan Persekitaran) dengan Kepujian di Universiti Malaysia Pahang (UMP) dengan PNGK 3.82.