Seramai 4,082 graduan UMP bakal bergraduasi bermula esok - Norhafizan, Zulkifli (Utusan Malaysia Sdn. Bhd., 2022)
KUANTAN: Majlis konvokesyen kali ke-16 Universiti Malaysia Pahang (UMP) bakal menyaksikan seramai 4,082 penerima graduan bagi tahun 2021 akan menerima ijazah dan diploma masing-masing yang berlangsung bermula esok hingga 9 Ogos ini di Dewan Kompleks Sukan Universiti, UMP Kampus Gambang.