Graduan pintar teknologi dan ilmu keusahawanan beri nilai tambah - Mimi Rabita, Abdul Wahit (UMPSA, 2022)
KUANTAN, 6 Ogos 2022 - Graduan Universiti Malaysia Pahang (UMP) perlu bijak mengambil peluang seiring dengan keperluan semasa dan penglibatan dalam bidang keusahawanan dan kepintaran teknologi bakal memberi nilai tambah kepada graduan.