Ibu naik pentas, Amira tidak sempat hadiri majlis konvokesyen - Nor Salwana, Mohammad Idris (2022)
KUANTAN, 6 Ogos 2022 - “Berat hati hendak pergi ke Majlis Konvokesyen ini dan hendak duduk rumah saja bila teringat arwah.