UMP jalin kerjasama dua universiti Turkiye - Asrol, Awang (New Straits Times Press (M) Bhd., 2022)
KUANTAN: Jalinan kerjasama Universiti Malaysia Pahang (UMP) dan Istanbul Medipol University (IMU) dan Ankara Medipol University (AMU) bakal memperkukuh bidang akademik dan penyelidikan.