Dr. Nurul Azyyati dan Mohd Safeirul dinobatkan pemenang AAU - Nor Salwana, Mohammad Idris (2022)
KUANTAN, 21 Julai 2022 - Dr. Nurul Azyyati Sabri dan Mohd Safeirul Zaman Abd Majid dinobatkan pemenang Anugerah Akademik Universiti (AAU) 2021 dalam majlis Anugerah Cendekia Bitara 21 Universiti Malaysia Pahang (UMP) yang telah diadakan di Hotel Zenith Kuantan baru-baru ini.