UMP, AspenTech bangunkan Program Kompetensi Akademia-Industri - Siti Nur Azwin, Zulkapri (2022)
KUANTAN, 25 Julai 2022 - Universiti Malaysia Pahang (UMP) dan Aspen Technology (AspenTech) memperluaskan kerjasama universiti dan industri dalam bidang akademik, penyelidikan, jaringan industri serta komuniti hasil termeterainya Memorandum Perjanjian (MoA) yang terjalin kedua-dua pihak pada 1 November 2021.