UMP dekati masyarakat melalui kempen Sikamat Sihat - Mohd Amin, Jalil (New Straits Times Press (M) Bhd., 2022)
Seremban: Menyambung pengajian ke institut pengajian tinggi (IPT) tidak bermaksud hanya fokus kepada pengajian sematamata sebaliknya tempoh itu seharusnya digunakan juga untuk mendekati masyarakat.