Agenda kesejahteraan Melayu sukar dicapai jika pemimpin bercakar - Wan Ahmad Fauzi, Wan Husain (New Straits Times Press (M) Bhd., 2022)
Prestasi ekonomi negara mencatatkan pertumbuhan baik pasca Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) seperti ditegaskan Menteri Kewangan Tengku Datuk Seri Zafrul Abdul Aziz menyatakan ekonomi Malaysia berkembang lima peratus pada suku pertama tahun ini kerana disokong peningkatan permintaan dalam dan luar negara serta pemulihan pasaran buruh.