UMP pergiat kolaborasi industri teroka teknologi berimpak tinggi - Nor Salwana, Mohammad Idris (2022)
KUANTAN, 21 Julai 2022 - Universiti Malaysia Pahang (UMP) melaksanakan penjajaran semula melibatkan pemerkasaan penyelidikan, inovasi industri dan pengkomersialan dari segi peningkatan keupayaan, kapasiti penyelidikan yang lebih dinamik dan proaktif.