UMP rai sukarelawan tonton filem Mat Kilau Kebangkitan Pahlawan - Mimi Rabita, Abdul Wahit (UMPSA, 2022)
KUANTAN, 20 Julai 2022 - Institut Tamadun dan Kajian Strategik (ITKAS) Universiti Malaysia Pahang (UMP) menganjurkan Program Menghayati Tamadun Pahang bagi meraikan seramai 150 pelajar, staf, sukarelawan KILAU UMP dan pengamal media dengan menonton filem Tayangan Mat Kilau Kebangkitan Pahlawan di East Coast Mall.