UMP laksana ibadah korban dan akikah, 7 ekor lembu disembelih - Nor Salwana, Mohammad Idris (2022)
PAYA BESAR, 15 Julai 2022 – Seperti kelaziman saban tahun dalam kemeriahan menyambut sambutan Hari Raya Aidiladha, Pusat Islam dan Pembangunan Insan (PIMPIN), Universiti Malaysia Pahang (UMP) turut menganjurkan Program Ibadah Korban dan Akikah 1443H di Masjid UMP kampus Gambang.