Pelajar sambut baik Set Menu Kasih UMP - Siti Nur Azwin, Zulkapri (2022)
PAYA BESAR, 8 Julai 2022 - Universiti Malaysia Pahang (UMP) memperkenalkan set hidangan Menu Kasih UMP buat pelajar di dalam kampus seiring dengan hasrat Kementerian Pengajian Tinggi (KPT) supaya Institusi Pengajian Tinggi (IPT) menyediakan jualan makanan di dalam kampus dengan setiap hidangan pada harga siling RM3.50 menerusi inisiatif Food Basket Siswa Keluarga Malaysia.