UMP, Yayasan UMP meterai kerjasama dengan MEC - Nor Salwana, Mohammad Idris (2022)
KUANTAN, 6 Julai 2022 – Universiti Malaysia Pahang (UMP) dan Yayasan UMP meterai perjanjian bersama Malaysian Engineering Community (MEC) Jerman bagi meningkatkan kebolehpasaran graduan menerusi pelaksanaan German Industry Employability Programme (GIEP) yang bakal memanfaatkan pelajar bagi penempatan kerjaya di Jerman.