Pengusaha kafe UiTM diberi dua pilihan - Muhammad Yusri, Muzamir; Mahani, Ishak (Berita Harian, 2022)
Shah Alam: Pengusaha kafe di Universiti Teknologi MARA (UiTM) diberi dua pilihan sama ada mahu menikmati moratorium sewaan premis selama enam bulan atau sebaliknya.