Pelajar UMP sarapan pagi, snek malam percuma sempena musim peperiksaan - Syahira, Yahya (2022)
PEKAN – Menjelang musim peperiksaan, Universiti Malaysia Pahang (UMP) menjaga kebajikan dan kesejahteraan penuntutnya dengan menyediakan sarapan pagi dan snek malam percuma.