UMP, Huawei Services Hong Kong Co., Limited tingkat kerjasama dalam bidang telekomunikasi dan teknologi aplikasi mudah alih - Mimi Rabita, Abdul Wahit (UMPSA, 2022)
KUALA LUMPUR, 4 Julai 2022 - Universiti Malaysia Pahang (UMP) menandatangani Memorandum Persefahaman (MoU) dengan Huawei Services (Hong Kong) Co., Limited yang berlangsung di Huawei Technologies, Intermark Kuala Lumpur baru-baru ini.