UMP perhebat bantuan di musim peperiksaan - Mimi Rabita, Abdul Wahit (UMPSA, 2022)
PEKAN, 5 Julai 2022 - Universiti Malaysia Pahang (UMP) memperhebatkan bantuan buat pelajar yang tinggal di Residen Pelajar dan luar kampus demi kebajikan dan kesejahteraan pelajar terutamanya di musim peperiksaan.