UMP jalin kerjasama dengan 3 industri tingkatkan daya saing graduan - Mimi Rabita, Abdul Wahit (UMPSA, 2022)
KUALA LUMPUR, 26 Jun 2022 - Kolaborasi Universiti Malaysia Pahang (UMP) dengan tiga industri melibatkan Celcom AXIATA Berhad, Gebeng Glove Industries Sdn. Bhd. dan Akar Indah Engineering Sdn. Bhd. memfokuskan bidang berkaitan keusahawanan, pembangunan modal insan dan pembangunan penyelidikan bakal meningkatkan kebolehpasaran graduan masa depan.