Bangun pelan bantu rakyat tampung kos sara hidup - Maisarah, Sheikh Rahim (Utusan Malaysia Sdn. Bhd., 2022)
PUTRAJAYA: Malaysia perlu bersedia mengharungi fasa kemelesetan ekonomi dunia dengan membangunkan pelan tindakan untuk membantu rakyat agar mereka mampu membiayai kos sara hidup yang akan terus melonjak.