Ts. Dr. Mohd Izham hasilkan aplikasi Track Me dengan penetapan geofence bagi memantau pergerakan anak-anak - Nur Hartini, Mohd Hatta (2022)
PEKAN, 30 Jun 2022 – Kes kehilangan kanak-kanak di seluruh dunia amnya dan di Malaysia khususnya bukanlah satu perkara yang baharu.