UMP diiktiraf hab bidang Automotif TVET - Mimi Rabita, Abdul Wahit (UMPSA, 2022)
SHAH ALAM, 17 Jun 2022 - Universiti Malaysia Pahang (UMP) menerima watikah pelantikan TVET Collaboration Hub dalam bidang Automotif melalui Centre for Automotive Engineering UMP yang diiktiraf sebagai hab bidang Automotif sempena Majlis Penutup Minggu TVET Negara 2022 sebagai usaha merealisasikan agenda TVET di negara pada masa ini.