UMP sedia pelan segera dan jangka panjang - Abdul Rashid, Abdul Rahman (Media Mulia Sdn. Bhd., 2022)
KUANTAN – Universiti Malaysia Pahang (UMP) memandang serius mengenai isu capaian internet khususnya kemudahan Wi-Fi yang agak terhad di universiti itu dan telah merangka pelan termasuklah dalam jangka masa panjang bagi mengatasi masalah tersebut.