UMP dan DOSM perkasakan Komunikasi Statistik - Nor Salwana, Mohammad Idris (2022)
PAYA BESAR, 15 Jun 2022 - Jabatan Perangkaan Malaysia (DOSM) dengan kerjasama Pusat Kecerdasan Buatan dan Sains Data, Universiti Malaysia Pahang (UMP) menganjurkan Forum Statistik bersempena Program Jelajah DUN bersama Institusi Pengajian Tinggi Awam (IPTA) bertempat di Dewan Astaka UMP Kampus Gambang baru-baru ini.