Pilihan utama belia - Suliati, Asri (Harian Metro, New Straits Times Press (M) Bhd., 2022)
PENDIDIKAN Teknikal dan Latihan Vokasional (TVET) dikenal pasti sebagai satu daripada 14 pemacu perubahan dalam Rancangan Malaysia Ke-12 (RMK12).