UMP, TT Vision Technology Sdn. Bhd. jalin kerjasama bidang Kejuruteraan dan Teknologi - Radhiyah, Abd Aziz; Nadira Hana, Abdul Hamid (UMPSA, 2022)
BAYAN LEPAS, 2 Jun 2022 - Universiti Malaysia Pahang (UMP) menandatangani Memorandum Persefahaman (MoU) dengan Syarikat TT Vision Technology Sdn. Bhd. dalam memperkukuhkan kerjasama strategik universiti-industri.