Pensyarah UMP bantu reka bentuk sistem modular kawalan pencemaran udara bagi pembakaran sisa klinikal - Mohamad Rizza, Othman (2022)
PAYA BESAR, 14 Jun 2022 - Sejak Pertubuhan Kesihatan Sedunia (WHO) mengumumkan COVID-19 sebagai pandemik pada Mac 2020, wabak ini merebak pantas ke seluruh dunia.