Jalan konkrit tahan sampai 30 tahun - Farah Shazwani, Ali (Sinar Karangkraf Sdn. Bhd., 2022)
SHAH ALAM - Jalan konkrit mempunyai daya tahan yang tinggi sehingga 30 tahun, namun sukar dibina secara menyeluruh di negara kini memandangkan kosnya lebih mahal sehingga tiga kali ganda berbanding jalan beraspal (tar).