Jom masuk IPT - Siti Nur Azwin, Zulkapri (Utusan Melayu (M) Berhad, 2022)
Seramai 70 peserta lepasan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) dari golongan B40 teruja apabila dapat merasai pengalaman berharga dengan kehidupan di kampus menerusi Program Persediaan Masuk Universiti UMP-MARA yang berlangsung selama tiga di Dewan Astaka, Universiti Malaysia Pahang (UMP) Gambang, di sini.